CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 18, 2011

~Ramadhan ke17-bazaar KRMJ~

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Salam semua..dah alang2 berjalan kat khobar malam tu..kami balik dekat pukul 12am dari khobar..so,papa decide beli je nasi/khabsa on the way tu...kedai ni mmg selalu kami tapau nasi..biasanye otw balik dr dammam/khobar la..aritu sekali mase balik dari Riyadh..kalau dah nasi kat cni..sure la beryani@khabsa je yg ade..lauknye pulak satu ayam dan satu lagi kambing..Alhamdulillah kenyang utk kami b3 sahur..

tapau nasi utk sahur mase balik dr Khobar

Dan utk iftar pun mama tak masak jugak..(hai naik lemak la mama asik ponteng masak jek..hikhik..)..kebetulan bazaar KRMJ kat Jawhara tu last arini..so,mama plan nak g terjah la..yelah dr sejak ia dibuka tak pernah pegi..kebetulan arini papa off..dan papa pun bg green light beli jek utk iftar nanti..so,apa lagi...pas solat asar terus gerak ke jawhara..Alhamdulillah..mama masih dapat lagi membeli juadah yg dijual...antara yg mama borong..mcm pic kat bawah ni..heheh..

kuih talam pisang,serimuka,karipap dan sate..bubur tu dapat free gift..(ade org sedekah)

nasi lemak dan ayam percik utk kakak..

laksam spesel cik liza masak dan mee rebus utk mama n papa..

Dan bile balik umah..jiran2 bagi pulak..mmg banyak sgt menu arini..kakak kira ade 12 menu semuanye..isk..isk..rezeki bulan mulia...

apam polkadot dari cik iffa

bubur tepung dr cik nah

mee udang dari cik ieda..

2 comments:

  1. banyak nye...
    larat ke habiskan tu...

    ReplyDelete
  2. untungnya...mmg takyah masaklah...sampai ke sahur hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...